Säännöt

Järjestyssäännöt ja käyttämisen ohjeet


Tulostettava versio löytyy tekstin lopusta! Pelaajien saapuminen ja lähteminen harjoituksista ja peleistä.Hallissa ei saa käyttää irtonappulakenkiä, ainoastaan kiintonappulakenkiä.Lämmittelyalue on käytössä 15 min ennen- ja jälkeen harjoitusten (Pohjoispäädyssä. Molempien huolto ovien kohdalla, missä myös varusteet vaihdetaan. Ei pääoven edessä!).

HUOM! Sinun joukkueesi harjoitusaika on se jonka olet varannut.

Kentälle vasta kun toisen harjoitusaika päättyy.

Sukkateipit ym. kaikki roskat roskikseen! Purukumit, mällit, SUKKATEIPIT ja muut roskat laitetaan roskiin. Emme sylje tekonurmelle. Suurimmat ongelmat ovat sukkateipit ja aikuisten kahvimukit sekä lusikat. Reunaverkoissa ja maaliverkoissa ei kiipeillä eikä roikuta. Koskee myös mukana olevia perheiden pienimpiä lapsia joiden valvonta vastuu on vanhemmilla! Pikkusiskojen ja veljien leikkipaikka ei myöskään ole kumirouhepinnalla. Tupakointi, nuuska ja alkoholia sisältävien juomien nauttiminen on hallissa luonnollisesti kielletty! Koirien ja muiden lemmikkieläinten tuonti halliin on kielletty. Sylikoirat ovat (poikkeus) omistajansa sylissä. 

Kumirouhepinnalle menevät ainoastaan joukkueen:

Pelaajat

Valmentaja

Joukkueen huoltaja

Jojo


Harjoitusten jälkeen hallin välineet siirretään paikoilleen:

- Pikkumaalit paikoilleen, ja syöttöpenkit laidoille

- Isot maalit kentän päätyihin

- Minimaalit päätyseinälle koukkuihin lämmittelyalueelle

Hallin vakiovarusteet, pallot, tikkaat, kartiot/tötsät, Koriin! Vapaariukot 6 kpl (keltainen) Kaikki kromikorien läheisyyteen. Hyvä muistaa että tarkoituksena ei ole se että seuraavalle siirrettään sinulle kuuluvat työt. Hyvä järjestys takaa paremmat harjoitusolosuhteet. Pelastustietä hallille on pidettävä vapaana. Autojen pysäköinti pääoven eteen on kielletty (terveisin Kokkolan pelastuslaitos). Hallin päädyssä olevat ovet ovat lain mukaisia varauloskäyntejä. emme käytä näitä ovia normaaliin ulos- ja sisäänkäyntiin. Hallia käyttävän joukkueen valvonta kuuluu joukkueenjohtajalle.

 

Hyvää sisäharjoituskautta toivottaa

Nordea Areena

Håkan Nyman 050-3077784

 

TULOSTETTAVA VERSIO TÄÄLTÄ!   
Nordea Areena
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Turnaus
 
 Tapahtuma
 
 Ottelu
 
 Muu tapahtuma
Kategoriat